Šeštadienis, gruodžio 15, 2018
Pagrindinis > Namai > Mišrainė „Ananasas“ (su vištiena)

Mišrainė „Ananasas“ (su vištiena)

Produktai:

bulvės: 3 (virtos);

kiaušiniai: 3 (kietai virti);

virta vištienos filė: poros gabaliukų (~300 gramų);

tarkuotas fermentinis sūris: ~100 gramų;

marinuoti agurkėliai: keleto;

svogūnai: 1 (~70 gramų);

mėgstamas majonezas: ~100 gramų;

druska ir pipirai (arba kiti mėgstami prieskoniai);

graikiniai riešutai ir svogūnų laiškai: papuošimui (arba porai, vietoj svogūnų laiškų).

Iš pradžių virtas bulves ir kiaušinius sutarkuokite burokinės tarkos pagalba. Tada fermentinį sūrį taip pat sutarkuokite. Mažais kubeliais supjaustykite vištieną, svogūnus ir agurkus. O tuomet viską dėliojame sluoksniais:

1-as sluoksnis – virtos ir stambia tarka smulkintos bulvės,

2-as sluoksnis – smulkintas svogūnas,

3-ias sluoksnis – virta ir susmulkinta vištiena (pusė kiekio),

4-as sluoksnis – kubeliais supjaustyti marinuoti agurkėliai,

5-as sluoksnis – smulkinta vištiena (antra pusė kiekio),

6-as sluoksnis – smulkiai sutarkuotas sūris,

7-as sluoksnis – burokinės tarkos pagalba susmulkinti kiaušiniai.

Kiekvieną sluoksnį patepkite šaukštu majonezo ir pabarstykite prieskoniais. Baigę sluoksniuoti „ananasą“ aptepkite mėgstamu majonezu. Papuoškite graikiškais riešutais bei padarykite „uodegą“ iš svogūno laiškų. Skanaus!

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.