Pagrindinis > Namai > Gintarinė vištos krūtinėlė

Gintarinė vištos krūtinėlė

Reikės:

– 500 gramų vištos krūtinėlės;

– 70 gramų medaus;

– 90 gramų pomidorų padažo (arba pomidorų pastos);

– vištienos prieskonių;

– 1 valgomojo šaukšto sojos padažo.

Gaminimas. Vištos krūtinėlę gerai nuplaukite bei susipjaustykite 3–5 centimetrų gabalėliais. Gabaliukus dėkite į dubenėlį, berkite truputį vištienos prieskonių (pagal skonį), pilkite šaukštą sojos padažo. Vištienos gabaliukus švelniai įtrinkite prieskoniais bei soja.

Tuomet atskirame indelyje gerai sumaišykite medų su pomidorų padažu.

Tada į įkaitiną keptuvę dėkite paruoštos vištienos gabaliukus. Po ~3 minučių kepimo (mėsos spalva jau turėtų buti kažkiek pasikeitusi) supilkite sumaišytą padažą į keptuvę.

Galiausiai kepkite apie 10–15 minučių, ne ilgiau.

Skanaus!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Taip pat skaitykite