Pagrindinis > Dėmesio! > Kviečiame į akciją DAROM MARIJAMPOLĖ 2017

Kviečiame į akciją DAROM MARIJAMPOLĖ 2017

 

Jau dešimtus metus iš eilės visoje Lietuvoje, šurmuliuos visuomeninė akcija „Darom“. Tik gausaus įstaigų, įmonių, organizacijų, kaimo bendruomenių, jaunimo klubų, švietimo įstaigų ir visų aplinkos išsaugojimui neabejingų žmonių dėka š. m. balandžio 22 d. nuo 10 val. jau 10-ąjį kartą susitiksime akcijoje „Darom Marijampolė 2017“.

Kviečiame didesnes įmones ir organizacijas registruotis iš anksto, tai padės tiksliau paskirstyti dalyvių srautus į akcijos dieną tvarkomas teritorijas.

Akciją „Darom Marijampolė 2017“ organizuoja Marijampolės laisvalaikio ir užimtumo centras bei Marijampolės savivaldybės administracijos Ūkio departamento Aplinkos valdymo skyrius.

Kaimiškose vietovėse akcijos koordinatoriai yra seniūnai, jiems talkina seniūnaičiai, kaimų bendruomenių pirmininkai.

Registruotis ir visą informaciją apie akciją kviečiame sekti adresu internete: www.darommarijampole.lt

Registruojantis, prašome nurodyti norimos tvarkyti teritorijos numerį ir pavadinimą.

Iškilus klausimams prašome kreiptis į Marijampolės laisvalaikio ir užimtumo centro projektų vadovą, renginių organizatorių Saulių Lisauską, mob. (8-603)  51 751; (8-646) 34 143, el. paštas saulius.lisauskas@mluc.lt

Priemonės akcijai bus išduodamos Marijampolės savivaldybės administracijos Aplinkos valdymo skyriuje 305 kab., kreiptis į Vyr. specialistę Reginą Pakrosnevičienę,
tel. (8-343) 90 056, mob. (8-620) 78 879, el. paštas regina.pakrosneviciene@marijampole.lt

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

TAIP PAT SKAITYKITE